Monday, July 6

Movie Talk : Hamari Adhuri Kahani

It's been awhile since the last time I watched hindi movie and cry from the beginning to the end of the story. Lagi lagi love story. Tipu la tak nangis tengok Kuch Kuch Hota Hai or Mann kan. Laju je air mata keluar macam air terjun. But that was 15 years ago. So technically after 15 years I found the movie yang buat hati banjir.

Hamari Adhuri Kahani is not your typical love story. It's something else. Based on true story,memang kau tak boleh ada high expectations la. I watched this movie last week,alone at KLCC. 2 jam air mata tak berhenti mengalir lepastu siap tak cukup tissue T_T Dah la tengok sesorang,tak boleh nak pinjam bahu sesape,tissue pulak tak cukup. Despite of poor review by the critics, I love this movie. 


Directed by: Mohit Suri
Music by: Raju Singh,Mithoon,Jeet Ganguly,Ami Mishra
Starring by: Emraan Hashmi,Vidya Balan,Rajkumar Rao
Release date: 12 June 2015

Full synopsis for this film,you can read HERE (because I'm toooo lazy to write it).

What I like about Hamari Adhuri Kahani:


1. Emraan Hashmi's best performance ever. I started to love him after watching this film. He can act,tapi movie movie dia before ni semua tak best dan tak menarik perhatian sis (except for Ungli). Siapa yang tengok this film and tak cair dengan Emraan,sah gila. Watak Aarav maybe nampak biasa,tapi bukan senang nak kasi penonton nangis bila tengok the actor nangis. Emraan totally nailed it.


2. Vidya Balan as Vasudha, never failed to impress me with her acting. Watak apa je yang Vidya tak boleh buat,semua boleh. Love her character that stood up for herself at the end of the story.

3. If Mithoon is composing the music, you know the soundtracks will be damn good. The title track, Humnava and Hasi are my favourite songs in this film.


4. I love love love love the story. Dah la hindustan sekarang tak banyak love story yang ching ching air mata bercucuran,so bila dah ada ni kena hargai lebih sikit.

What I dislike about Hamari Adhuri Kahani:

1. I wish for happy ending sebenarnya. Sayangnya Emraan and Vidya mati dalam movie ni.

2. Scene percintaan Aarav and Vasudha tu 21 tahun lepas (sebab anak Vasudha baca diari ayah dia (Hari) and throwback ke 21 tahun lalu) tapi ada samsung s5,skype,range rover. Tak logik kat situ. Sama ada the director memang saja buat macam tu or dia silap besar.

Overall, 7.5/10 for Hamari Adhuri Kahani. Kalau lebih sikit scene romantik,sis dah bagi 8/10.

time scene ni teringat twilight!

No comments: